Abonneer u kosteloos op ons magazine en ontvang de volgende nummers in elektronische versie!

 

Emile & Ferdinand verschijnt tweemaal per jaar en bevat een aantal rubrieken die samengesteld zijn door het marketing- en uitgeefteam van Larcier-Intersentia. Zij kunnen hiervoor rekenen op de steun en het dynamisme van u, onze auteurs en onze lezers.

Op het menu: juridisch nieuws, debatten en controverses die in de sector van de juridische beroepen leven, maar ook voorstellingen van nieuwe publicaties, culturele rubrieken, hommages, …

Het magazine Emile & Ferdinand behandelt de juridische themata en de uitdagingen voor de juridische wereld op een lichtere toon, en vaak in de vorm van interviews. Veel leesgenot!

Wilt u een vorig nummer of onze volgende nummers op papier ontvangen? Stuur ons dan uw verzoek per e-mail naar contactmarketing@larcier-intersentia.com.

*Verplichte velden

Door u te abonneren op Emile & Ferdinand geeft u Larcier-Intersentia de toestemming om per e-mail met u te communiceren. U kunt op elk moment uw gegevens wijzigen of uw abonnement opzeggen. Als u reeds geabonneerd bent op onze nieuwsbrieven, worden uw gegevens automatisch aangepast. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.